Električna ograda: Uništavaju li vam svinje zemlju? Uz Gemi sada rješavate svoj problem!

Električna ograda: Uništavaju li vam svinje zemlju? Uz Gemi sada rješavate svoj problem!

Električna ograda Gemi odgovara na vašu potrebu da se suprotstavite razornom djelovanju divljih svinja koje uništavaju vašu zemlju.

Prisutnost divljih svinja predstavlja pravi problem kako za sigurnost na cestama tako i za poljoprivredu koja je jedna od jačih strana našeg gospodarstva.
Naša je nacija vrlo poznata zapravo po velikoj prisutnosti jedinstvenih proizvoda u svijetu (DOP i IGP proizvodi): vina, ekstra djevičansko maslinovo ulje da spomenemo samo neke koji daju mogućnost rada mnogim tvrtkama i koje su izložene riziku problemom prisutnosti divljih svinja.

Problem divljih svinja očito pogađa i male poljoprivrednike, koji mjesecima i mjesecima mukotrpnog rada uništavaju u jednom potezu.

Rješenje koje Gemi Elettronica nudi je električna ograda koja jamči čvrstu i sigurnu zaštitu terena.

Zapravo, električna ograda za životinje predstavlja "psihološku" barijeru koja omogućuje držanje životinja unutar ili izvan određenog područja. Električna ograda projektirana je s namjerom stvaranja sigurnosne situacije: za zemlju, za čovjeka i za same životinje.

Izgradnja električne ograde odvija se spajanjem energizatora na žicu vodiča; Od napona se pokreću 2 žice: crvena spojena na električnu ogradu i crna, na suprotnoj strani, za uzemljenje. Uzemljenje se mora obaviti žuto-zelenim kabelom spojenim na 3 pocinčana stupa postavljena 3 metra jedan od drugog i ubačena u tlo na dubini od 80 cm. Na suprotnoj strani od zemlje, tada počinjemo s ogradom koja se mora izvesti u zatvorenom krugu. Stubovi električne ograde moraju biti postavljeni na udaljenosti od 4/5 metara između njih.

Gemi Elettronica za električnu ogradu osmislila je svaku potrebu kupca; u stvari, nekoliko modela Energisers je dostupno.

Proizvodi ih Gemi:
E / 220 energizer za ograde koje se napajaju samo iz mreže od 220 volti

Ovo je model vrlo male potrošnje energije, zapravo se procjenjuje da je oko 6w. Preporuča se za ograde u blizini mreže od 220 volti, s produžetkom ne većim od 2 km.
Ekstra jak E / 220 energizer za ograde koje se napajaju samo iz mreže od 220 volti

Preporuča se za ograde u blizini mreže od 220 volti, s produžetkom ne većim od 7/8 km.
B12 / 2 energizer napaja se baterijom od 12 volti

Vrlo je moćan, s vrlo niskom apsorpcijom, može se koristiti s bilo kojim automobilskim akumulatorom od 12 V. Preporuča se koristiti vrlo uobičajenu automobilsku bateriju od 12V 40AH za ovu vrstu energizatora.

Moguće je kombinirati B12 / 2 energizator sa solarnom pločom, koja djeluje kao punjač baterija, kako bi se energizator koristio bez prekida bez intervencije operatera.
9 volti / 220 volti energent

Baterija ima tri različite snage kako bi omogućila uštedu energije u malim ogradama. Napaja ga i baterija od 9 volti 90 ah i mreža od 220 volti putem napajanja.

Pri maksimalnoj snazi ​​može se ograditi više od 10 hektara zemljišta. Kada se napaja od 220 volti, još je snažniji i troši samo 5 vata električne energije.

Gemi energiser za električne ograde izrađen je u skladu s europskom normom CEI EN 60335-2-76 specifičnom za ovu vrstu proizvoda.
Osim Energizera, potrebno je koristiti i žicu vodiča i izolatore za drvene stupove (slika lijevo) ili za željezne stupove (slika desno).
Za problem divljih svinja preporučljivo je koristiti olovnu žicu od 6 mm, koju karakterizira prisustvo 8 olovnih žica.

Moguće je izabrati 3 različite dužine žice ovisno o potrebama (250m, 500m, 1000m).
Za manje životinje, s druge strane, moguće je koristiti olovnu žicu od 4 mm koja ima 6 olovnih žica unutar ili 2,2 mm olovnu žicu koja se sastoji od 4 olovne žice.

Sve vodljive žice među svojim karakteristikama imaju jaku vlačnu čvrstoću i jaku otpornost na mraz.
Uz Gemi električnu ogradu konačno se možete opustiti i potpuno posvetiti svom poslu, bez opasnosti da ga unište divlje svinje.

Problem divljih svinja sada je uobičajena pošast, a električna ograda koju je dizajnirao i prodaje Gemi Elettronica predstavlja rješenje.

Raspon proizvoda električne ograde tvrtke Gemi

Kod Gemi, naše tvrtke, možete pronaći ne samo širok izbor vodova zaelektričnu ogradu, već i širok izbor elektrifikatora, nudeći čak 5 različitihtipova, svaki s ​​specifičnimznačajkama i jedinstvenim prednostima:

Elektrifikatori na 220V izmjenične struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do5km;

Elektrifikatori na 220V izmjenične struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do8km;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 5km i6J;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V opremljen s 2 baterije zasavršen i siguran rad zaograde do 5km i 6J;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V opremljen solarnim panelom s​​savršenim isigurnim radom za ograde do 5km i 6J.

Osim toga, nudimo širok raspon visokokvalitetnih električnih žica i traka, zajedno sizolatorima dizajniranim da seprilagode bilo kojoj vrsti potpore koju odaberete za vašu električnu ogradu:

Izolatori za drvene stupove;

Izolatori za metalne stupove;

Izolator s dvostrukim kukom;

Zavijanje i odvijanje vretena za izolatore.

Mi u Gemi se ističemo od konkurencije zahvaljujući pedesetogodišnjem iskustvu u industriji isposobnosti pružanjapersonaliziranih rješenja za specifične potrebe svakog kupca. Naša pažnja prema kupcu jepedantna, pružajući potpunupodršku od trenutka kupnje koja se ne zaustavlja nakon same kupnje. Dostupni smo telefonskina +390287165556, putem chata ili e-pošte.

Prednosti kupnje u Gemi

  1. Besplatni povrat unutar 100 dana;
  2. Brza dostava širom svijeta;
  3. Svi proizvodi su proizvedeni od nas u Italiji s vrhunskim sirovinama;
  4. Svi proizvodi su u skladu s pravnim sigurnosnim standardima i imaju certifikat;
  5. Imamo preko 5000 recenzija na najvažnijoj svjetskoj platformi za recenzije: Trustpillot;
  6. Naše četrdesetogodišnje iskustvo u potpunosti je na vašoj raspolaganju;
  7. Imamo gotovo 1000 video recenzija na platformi Video recenzije TrustVideos, gdje postojevideo svjedočanstvakorisnika.

Kupi sada!.