Električna ograda za životinje: kako je izgraditi na brz, siguran i učinkovit način

Električna ograda za životinje: kako je izgraditi na brz, siguran i učinkovit način

Električna ograda je alat koji se godinama koristi sve češće zahvaljujući svojoj svestranosti.

Zapravo, električna ograda može se izgraditi i za zaštitu vašeg vrta kako biste spriječili ulazak divljih životinja u njega ili za skrbništvo nad vašim vlastitim životinjama.

Problem invazije divljih životinja unutar vrta sada je vrlo čest problem; Zapravo, na dnevnom redu je uništavanje usjeva, kako malih vrtova tako i usjeva velikih farmi, zbog invazije divljih svinja.

Ostale divlje životinje osim divljih svinja, poznatih po nanošenju štete u poljoprivredi, svakako su lisice, dikobrazi ili srne. To je kuga koja nanosi znatnu štetu cijelom gospodarstvu, a to je poljoprivredno i koje je odlučujuće u ravnoteži naše zemlje.

Ima onih koji bi mogli misliti da ovaj problem mogu riješiti izgradnjom klasičnih ograda s plastičnim mrežama, ali životinje poput divljih svinja ovi trikovi sigurno ne zaustavljaju jer mogu iskopati ili probušiti samu mrežu. Od ovih životinja možete se obraniti samo stvaranjem električne ograde. Ista stvar vrijedi ako želite držati domaće životinje kao što su krave, konji, poniji, ovce, kokoši ili svinje unutar ograničenog područja.

Obje radnje, dakle, zaštita prostora od upada ili čuvanje prostora s izlaza, mogu se provesti izgradnjom električne ograde.

Materijali za izradu ispravne električne ograde su različiti, ali svakako možemo reći da se neki mogu definirati kao "nužni".

Među materijalima potrebnim za izgradnju električne ograde za zaštitu vašeg vrta ili za čuvanje vaših životinja imamo energizer koji ima zadatak da napaja samu ogradu, žicu vodiča s kojom se stvara električna ograda i izolatore , koji imaju zadatak izolirati strujni tok od stupova koji će poslužiti za izradu električne ograde.

Osim gore navedenih materijala, postoje i drugi, koliko god oni bili vrlo važni, koji imaju različite funkcije. Jedan od njih je i komplet za izolirane prolaze s elektrificiranom oprugom i izoliranom ručkom, ili križni kabel u slučaju da trebate napraviti podzemni prolaz i drugo.

Gemi Elettronica je u mogućnosti osigurati sve materijale korisne za izradu ispravne i nadasve funkcionalne električne ograde (kao što pokazuje video pregled jednog od naših kupaca).
Energezatori za električne ograde dostupni su u modelima struje od 220V i modelu s dvostrukom snagom (220V struja ili 12V baterija).

Umjesto toga, odabir žice mijenja se prema razlogu zbog kojeg je ograda napravljena: ako je ograda napravljena za obranu od divljih svinja, idealan je presjek od 6 mm², ako se umjesto toga treba napraviti električna ograda za očuvanje domaćih životinja. možete odabrati 2,2 mm² ili 4 mm².

Za izolatore, pak, dostupni su i oni s vijcima za drvene stupove i oni za željezne stupove, oba s jedinstvenim karakteristikama u svijetu.

Gemi Elettronica iza sebe ima dugu povijest u svijetu električnih ograda, njeni proizvodi su certificirani u skladu sa zakonom i jasno proizvedeni u Italiji.

Gemi Elettronica je najbolje rješenje za izgradnju električne ograde za zaštitu vrta ili za čuvanje vaših životinja!

Raspon proizvoda električne ograde tvrtke Gemi

Kod Gemi, naše tvrtke, možete pronaći ne samo širok izbor vodova zaelektričnu ogradu, već i širok izbor elektrifikatora, nudeći čak 5 različitihtipova, svaki s ​​specifičnimznačajkama i jedinstvenim prednostima:

Elektrifikatori na 220V izmjenične struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do5km;

Elektrifikatori na 220V izmjenične struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do8km;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 5km i6J;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V opremljen s 2 baterije zasavršen i siguran rad zaograde do 5km i 6J;

Elektrifikator na bateriju od 12V/220V opremljen solarnim panelom s​​savršenim isigurnim radom za ograde do 5km i 6J.

Osim toga, nudimo širok raspon visokokvalitetnih električnih žica i traka, zajedno sizolatorima dizajniranim da seprilagode bilo kojoj vrsti potpore koju odaberete za vašu električnu ogradu:

Izolatori za drvene stupove;

Izolatori za metalne stupove;

Izolator s dvostrukim kukom;

Zavijanje i odvijanje vretena za izolatore.

Mi u Gemi se ističemo od konkurencije zahvaljujući pedesetogodišnjem iskustvu u industriji isposobnosti pružanjapersonaliziranih rješenja za specifične potrebe svakog kupca. Naša pažnja prema kupcu jepedantna, pružajući potpunupodršku od trenutka kupnje koja se ne zaustavlja nakon same kupnje. Dostupni smo telefonskina +390287165556, putem chata ili e-pošte.

Prednosti kupnje u Gemi

  1. Besplatni povrat unutar 100 dana;
  2. Brza dostava širom svijeta;
  3. Svi proizvodi su proizvedeni od nas u Italiji s vrhunskim sirovinama;
  4. Svi proizvodi su u skladu s pravnim sigurnosnim standardima i imaju certifikat;
  5. Imamo preko 5000 recenzija na najvažnijoj svjetskoj platformi za recenzije: Trustpillot;
  6. Naše četrdesetogodišnje iskustvo u potpunosti je na vašoj raspolaganju;
  7. Imamo gotovo 1000 video recenzija na platformi Video recenzije TrustVideos, gdje postojevideo svjedočanstvakorisnika.

Kupi sada!.