Baterije za električne pastire

Prilikom odabira električnog akumulatora energije za ogradu, važno je odabrati pouzdanu i dugotrajnu bateriju. Gemi nudi proizvode koji su proizvedeni u Italiji, sa jamstvom dugotrajnih performansi i idealni su za modele akumulatora B12 od Gemi Elettronica.

Punjiva baterija 12 V 12 A/h za električnog pastira

Punjiva baterija 12 V 12 A/h je idealna za električne pastire, jer pruža stabilnu energiju i dugotrajno trajanje. Proizvedena je u Italiji, što jamči visoku kvalitetu i pouzdanost. Ova baterija je kompatibilna sa svim B12 modelima električnih pastira od Gemi Elettronica.

Pored pouzdanosti i dugotrajnosti, baterije za električne pastire od Gemi Elettronica također su vrlo učinkovite i jednostavne za korištenje. One su otporne na ekstremne vremenske uvjete i mogu izdržati velike količine opterećenja. Osim toga, ove baterije imaju i nizak broj ciklusa pražnjenja, što osigurava dug vijek trajanja.

Kada je riječ o sigurnosti, baterije za električne pastire od Gemi Elettronica su pouzdane i sigurne za upotrebu. One su dizajnirane tako da minimiziraju rizik od curenja električne struje, što je važno zaštiti životinja i okoliša.

Baterije za električne pastire od Gemi Elettronica su također ekološki prihvatljive, jer su proizvedene od recikliranih materijala i mogu se reciklirati nakon upotrebe. To znači da, osim što će vam pružiti pouzdanu i dugotrajnu energiju, ove baterije neće štetiti okolišu.

Uz navedene prednosti, baterije za električne pastire od Gemi Elettronica su također vrlo ekonomične. Njihov dugotrajni vijek trajanja znači da nećete često morati mijenjati baterije, što štedi vaš novac na dugi rok.

Za kvalitetan i pouzdan rad vašeg električnog pastira, odaberite baterije za električne pastire od Gemi Elettronica. Njihova premium kvaliteta i dugotrajna energija će vas sigurno zadovoljiti i pružiti miran san, znajući da je vaša ograda sigurna i učinkovita.

Ne čekajte više, nabavite svoju bateriju za električnog pastira od Gemi Elettronica i osigurajte pouzdan i dugotrajan rad vašeg električnog pastira. Vaša životinja i okoliš će vam biti zahvalni.

Read more »

Tu je 1 proizvod.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
268,00 €335,00 €Standardna cijena-20% offCijena
268,00 €335,00 €Standardna cijena-20% offCijena
Olovna baterija 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC za električnu ogradu
  • -20%
  Gemi Elettronica Olovna baterija 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC za električnu ogradu električne ograde elektrificirane ograde Električna ograda, elektrificirana ograda, pašnjak - za konje, ponije, krave, koze, ovce, divlje svinje, jelene, goveda Olovno-kiselinska baterija, idealna za napajanje B12-2/B24 uređaja 12...
  268,00 €335,00 €Standardna cijena-20% offCijena
  Olovna baterija 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC za električnu ogradu
   • -20%
   Gemi Elettronica Olovna baterija 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC za električnu ogradu električne ograde elektrificirane ograde Električna ograda, elektrificirana ograda, pašnjak - za konje, ponije, krave, koze, ovce, divlje svinje, jelene, goveda Olovno-kiselinska baterija, idealna za napajanje B12-2/B24 uređaja 12...
   268,00 €335,00 €Standardna cijena-20% offCijena

   Questions and Answers

   Električna ograda: čemu služi?

   Električna ograda Gemi - 100% Made in Italy - koristi se za obranu divljih životinja kao što su divlje svinje, jeleni, lisice itd. Svrha električnih ograda je zaštititi teritorij od ružnih invazija. Također se koristi za držanje životinja kao što su krave, ovce, svinje itd. To nema veze s lovom. Posjedujemo sve pravne certifikate za proizvodnju i prodaju električnih ograda. Ovo je jedino zakonsko rješenje za one koji žele zaštititi svoje nasade.

   Je li električna ograda opasna za ljude?

   Električna ograda za životinje nije opasna ni za ljude ni za životinje. Kao i za sve, čak i za električne ograde postoji standard koji utvrđuje vrijednosti koje treba poštivati. Energezator ograde je proizvod koji emitira isprekidane impulse niske amperaže.

   Što vam je potrebno za električnu ogradu za divlje svinje i druge životinje?

   Za izradu električne ograde za životinje potrebni su vam: Gemi energiser - 100% Made in Italy - za ograde koje odvode struju do ograde, električna provodna žica za ogradu i izolatori za elektrificirane ograde pričvršćeni na stupove koji drže žicu .

   Zašto umetnuti 3 stupa za uzemljenje električne ograde?

   Uzemljenje je temeljna stvar za funkcionalnost električne ograde za životinje, pa se preporuča da se radi ispravno. Da bi se ostvarilo ukupno pražnjenje struje od strane energizatora, potrebno je uzemljenje napraviti umetanjem 3 pocinčana stupa od 1 metar u zemlju. Moraju se postaviti na udaljenosti od 3 metra, 80 cm u mokroj zemlji i 20 cm izvana, a zatim ih spojiti žutim kabelom. Zajedno s električnom ogradom isporučujemo samo 1 metar kabela koji se mora spojiti na prvi stup. Preporuča se to učiniti tamo gdje je prisutna vegetacija, dakle vlažno tlo. Aridno tlo nije vodljivo. Prema provedenim testovima, postavljanjem 3 stupa na bilo koji teren, neće biti problema s funkcionalnošću. Ako stavite samo jedan kolac, snaga strujnog filca bit će manja od njegovog dometa i životinje će moći prijeći ogradu.

   Koliko traje baterija za prijenosni energizer i koji trebam koristiti?

   Za B12 energiser dovoljno je koristiti automobilski akumulator od 12V 40Ah. Autonomija, ako nema disperzije u električnoj ogradi, je oko 10/12 dana. Inače traje manje.

   Struja je malo daleko od ograde za električne životinje. Što učiniti? Kako spojiti dvije ograde?

   Ako je struja daleko od električne ograde, za vaš Gemi energiser - 100% proizveden u Italiji - imamo visokonaponski križni kabel koji može raditi na površini ili ispod zemlje, bez pražnjenja. S ovim kabelom moguće je provesti struju po ogradi, bez ikakvog raspršivanja. Kabel za električne ograde također se može koristiti za spajanje dvije ograde, zatim spojiti jedan kraj s prvom ogradom, a drugi kraj s drugom ogradom, kada postoji mala udaljenost između jedne ograde i druge.

   Kako vidjeti ima li struje na ogradi?

   Kako biste provjerili postoji li struja na električnoj ogradi za životinje, samo odnesite vrh odvijača s izoliranom ručkom nekoliko mm od žice za ogradu. U trenutku kada čujete kucanje, to znači da postoji struja na električnoj ogradi.

   Kako postaviti električnu ogradu?

   Energizator se ne može držati na otvorenom. Mora se držati u zatvorenom prostoru kako bi se spriječila šteta od vremenskih prilika. Da bi se ispraznila sva struja, mora se uzemljiti umetanjem 3 pocinčana kolčića od 1 metar u zemlju. Moraju se postaviti 3 m jedan od drugog, 80 cm u zemlju (mokro) i 20 cm izvana, a zatim spojiti žuto-zelenim kabelom. Uređaj na svom izlazu ima crveni pozitivni kabel koji je spojen na ogradu i žuto-zeleni kabel koji je spojen na prvi uzemljeni stub. Nikada nemojte spajati dva elektrifikatora na istu žicu, jer se dva impulsa mogu međusobno poništiti, što može uzrokovati probleme. Na istu ogradu možete spojiti dva elektrifikatora, ali ih držite na dvije odvojene žice.