Problem dima na dimnjaku sa zakrivljenim ili horizontalnim dimovodom

Struktura kuća često ne dopušta izgradnju dimnjaka koji može imati vertikalni dimovod.
U nekim slučajevima, zapravo, ako želite uživati ​​u šarmu prekrasnog kamina, prisiljeni ste koristiti dimovodne cijevi koje imaju krivulje, a ponekad čak i horizontalne dijelove

Međutim, dimovodne cijevi s krivuljama ili čak vodoravnim neizbježno uzrokuju neoptimalan propuh dima iz dimnjaka.
Zapravo, jasno je da horizontalni ili zakrivljeni dimovod, fizički možemo reći, može predstavljati mnoge poteškoće u izvlačenju dima u usporedbi s potpuno vertikalnim dimovodom (koji također može imati problema s propuhom, ali upravo suprotno. genus ).

Zapravo, ima onih koji misle da bi rješenje moglo biti renoviranje kuće, premještanje cijelog dimnjaka i preinaka gripe: ali to ionako ne bi jamčilo sigurno rješenje jer bi problem dima iz dimnjaka mogao proizaći i iz drugih čimbenika, jedina sigurna stvar bila bi upadljiva upotreba vremena i novca.
Brzo i ekonomično rješenje za otklanjanje problema dima iz dimnjaka je ugradnja motora s prisilnim vukom.

Električni dimnjak za dimnjak je alat koji vam omogućuje rješavanje problema dima gripe čak i ako ima krivulje ili je horizontalan.
Naš kupac jasno pokazuje da je čak i pri samoj brzini 3 propuh njegovog dimnjaka odličan.

Električni odvod dima Gemi za dimnjak zapravo karakterizira regulator brzine koji omogućuje odabir promjenjive snage od minimalne 1 do maksimalne 6. Možemo uočiti, između ostalog, kako se unatoč Gemi električnom dimu kada se usisivač postavlja na treću brzinu, u stanu je potpuna odsutnost buke.

Dimovod o kojem je riječ je čak savršeno horizontalan prvih 6 metara i samo s Gemi električnim odvodom dima moguće je postići tako zadovoljavajući rezultat.
Tračak dima ne ulazi u kuću, protivno svim zakonima fizike, dapače, čak i kada je dimnjak hladan, promaja Gemi električnog usisivača dima za dimnjak je savršeno učinkovita.

Bez električnog usisivača dima, zapravo, nikada ne bi moglo postojati normalna aspiracija dima.

Od 1983. godine Gemi Elettronica je svjetski lider u dimnjacima za dimnjake, a cilj koji je zacrtan u trenutku njegovog rođenja je riješiti problem pušenja u domu za svakoga i s bilo kojim oblikom dimnjaka. Jak vjetar, dugi dimovodni kanali, kratki dimovodni kanali ili, kao u ovom slučaju, čak i horizontalni dimovodni kanali ne ometaju izvanredne radove koje obavlja Gemi električni odvod dima.

Izvana se dimnjak nakon krivulje diže još 5/6 metara dok ne dođe do izlaza, koji je u ovom slučaju okrugao.
Zapravo, Gemi Elettronica vam omogućuje postavljanje okruglih adaptera korisnih za dimovodne cijevi s okruglim otvorima ili podesivim nosačima prikladnim za one koji imaju kvadratni/pravokutni dimovodni otvor.
Sveukupno, gripa, između horizontalnih, okomitih i zakrivljenih dijelova, visoka je gotovo 11 metara i Gemi električni usisnik dima za dimnjak nema poteškoća u izvršavanju zadaće za koju je dizajniran.

Električni odvod dima Gemi Elettronica jedini je sposoban omogućiti ispravan propuh horizontalnog dimovoda.

Odaberite svoj idealan model i kupujte izravno na: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690