Problemi s dimom s dimnjakom: koji su uzroci ovog problema?

Otkrijmo kako riješiti problem dima s dimnjakom na siguran i jednostavan način bez unošenja strukturnih promjena na dimnjaku...

Glavni uzroci koji utječu na ispravan rad kamina su brojni, a spominjemo najčešće:

dimovod nije pravilno dimenzioniran;
hladni neizolirani dimovod;
dimnjak sa zavojima;
nedostatak zraka unutar prostorija;
čeoni vjetar;
loše napravljen dimnjak;
Ovo su samo neki od problema koji utječu na ispravan rad dimnjaka, a njima se pridodaju i mnogi drugi manji koji zajedno otežavaju rješavanje problema dima iz dimnjaka, npr.:

toplinska depresija, koja proizlazi iz temperaturne razlike između unutarnje i vanjske strane dimnjaka;
dinamička depresija s kojom vjetar djeluje izravno na dimnjak uzrokujući, zapravo, kvar sustava propuha;
Svim tim problemima pridodaju se i problemi pozicioniranja dimnjaka u najhladniji prostor zgrade, pa čak i gripa koja prolazi izvan zgrade...

Sigurno rješenje koje vam omogućuje da definitivno riješite problem dima iz dimnjaka, štednjaka, roštilja, kaminske peći, pećnice je ugradnja električnog odvoda dimnjaka koji jamči konstantan propuh dima bez raspršivanja topline.

Suprotno onome što čujete od ljudi koji nisu upoznati s ovim sektorom, paradoksalno, tradicionalni kamin u nekim trenucima može imati i višak propuha što znači disperziju topline.

Zahvaljujući ugradnji Gemi odvoda dimnjaka, kontrolira se propuh i eliminira problem dima iz dimnjaka: više nećemo imati nagli pad propuha, pa čak ni višak usisavanja kao zahvaljujući isporučenoj upravljačkoj jedinici koja omogućuje preko birača kako biste pronašli optimalnu brzinu, dobivate konstantan propuh bez gubitka topline.

Nadalje, zahvaljujući ugradnji Gemi ventilatora za dimnjak, više nećemo imati problema s bukom.
Zapravo, prema studiji koju je proveo istraživački centar Gemi, kamin koji radi 8 mjeseci godišnje bez aspiratora koji kontrolira aspiraciju, raspršuje 30 posto više energije od kamina s prisilnim električnim aspiratorom jer se kontrolira propuh. stalno bez uspona i padova.

Gemi ventilator za izvlačenje je najsnažniji na tržištu, doseže do 3800 m / kubični sat, što omogućuje rješavanje problema dima iz dimnjaka pri najnižim brzinama, eliminirajući buku i postizanje izvrsne aspiracije već pri prvoj brzini.
Gemi izvlači jedini ima patentirani motor u klasi H sa zaštitom izolacije namota motora u keramičkim vlaknima, što omogućuje zaštitu motora čak i u slučaju požara u dimovodu.

Gemi ventilator za dimnjak je jedinstven. Tijekom godina mnoge su tvrtke pokušale kopirati sustav zaštite motora opakim sustavima kao što je umetanje stakloplastike oko motora, što je situaciju dodatno pogoršalo. To, naime, ne dopušta da se motor pravilno ohladi i jako utječe na njegov rad na visokim temperaturama.

Gemi aspirator rješava sve probleme vezane uz loš propuh u dimnjaku, neutralizirajući sve moguće probleme.

Ugradnja Gemi odsisivača omogućuje vam da ponovno otkrijete užitak korištenja kamina bez problema s dimom.

Otkrijte naš asortiman proizvoda i riješite probleme s propuhom dimnjaka sada!

Gemi električni ventilatori za dimnjak pomoći će vam da poboljšate propuh, pa će problem dima iz dimnjaka postati stara uspomena.
Profesionalni bakreni model ventilatora za dimnjak

Certificiran proizvod u skladu sa zakonom

10 godina jamstva

USIS 3800 M³ / h

GEMI MOTOR KLASA H OTPORAN NA 700 C°

REGULATOR 6-BRZINA